Dit is de welkom pagina.
 

Ozon Reinigingsapparaten van BMJProducts

Sinds 1 maart 2007 is BMJProducts exclusieve importeur van de nieuwste generatie Ozon apparaten uit de Verenigde Staten van Ozotech West Europa.
Aanschaf of verhuur kan ook via onze webwinkel.

sterilisator sterilisator 

Ozongas kan ingezet worden in de autopoets en autowasbereik voor onder andere waterbehandeling zonder schadelijke chemicalien, drinkwaterbehandeling, geurvrij maken van auto's en overige ruimten zoals bijvoorbeeld kantoren en hallen, maar ook zwembaden zonder chloorbehandeling. Desinfectie werkt doordat ozon via uitgewezen resultaten leidt tot doden van alle bacterieŽn tot 99,9%.

Deze nieuwste generatie ozonapparaten opereren vanuit het gepatenteerde principe van het zogenaamde Cold Spark Corona Discharge. Deze Koud Plasma techniek garandeert op de Corona cellen een Levenslange Garantie! Daarnaast werkt het apparaat vele en vele malen sneller dan de oude apparaten op basis van bijvoorbeeld keramische platen, UV Lampen, etc.

mini max 

Een voorbeeld

Een poetsbedrijf dat nu een auto met ozongas zuiver maakt met bijvoorbeeld de UV apparaten heeft hiervoor tussen de 12 en de 24 uur nodig. De Ozotech apparaten als bijvoorbeeld de kleine Mini Max doet dit in 40 minuten! De klant kan dus onder genot van een kopje koffie wachten op zijn auto, die weer vrij gemaakt is van vervelende luchtjes als cigaretten en hondengeuren.

mega max

De Mega Max is zelfs geschikt voor ruimtes van 300 m2 door zijn ozon uitstoot van 2000mg/h en kan dus hele bedrijfhallen in een zeer korte tijd bacterie, schimmel en virusvrij maken.

Voordelen van deze nieuwste generatie

  • Universeel inzetbaar
  • Universeel inbouwbaar
  • Gunstig in aanschaf en onderhoud
  • Zeer lange levensduur (bijvoorbeeld levenslang op de coronacellen)
  • Geen doorbrandingsrisico meer door de koud plasma techniek
  • Snel verwisselbare onderdelen
  • Inbouw zonder problemen mogelijk door sanitair of electrisch installateur
 

BMJProducts.nl On-line

De BMJProducts website is on-line!

Op 14 juli 2006 is de website van BMJProducts on-line gegaan. Deze eerste versie van de website zal worden uitgebouwd tot een heuse webshop. Blijf dus regelmatig de site bezoeken!