Dit is de welkom pagina.
 

Caramba Producten van BMJProducts

Vanaf 1 juli 2008 is BMJProducts exclusief partner geworden van Caramba voor Nederland en België.

Caramba is een Duitse onderneming, gevestigd in Duisburg, met een historie van meer dan 100 jaar. In Duitsland wordt de naam Caramba automatisch geassociëerd met de roestoplosser. Caramba is daar één van de oudste en bekendste merken met klanten in de industrie en vakhandel.

Rasant 100 

Heden ten dagen biedt Caramba, naast haar nog steeds succesvolle roestoplossers, een zeer uitgebreid pakket van producten aan. Het betreft onder andere onderhoudsmiddelen voor de auto, werkplaats producten en reinigingsproducten met een kwaliteitsniveau tot en met de profi lijn voor de hightech industrie.

Grofweg kunnen de producten in een viertal gebieden ingedeeld worden.

  1. Flow: Hierbij is er sprake van producten op het gebied van smeren, oliën en oplossingsmiddelen.
  2. Care: Hierbij betreft het onderhouds- en beschermingsproducten.
  3. Check: Hierbij betreft het service- en controleproducten.
  4. Clean: Hier gaat het om reinigings- en opwaarderingsproducten.
Magic Wonder in Display 

Om de verkoop te ondersteunen richting zowel de vakhandel als de consument kan er gebruik gemaakt worden van displays. Voor de verkoop richting de consument zijn er tevens brochures te verkrijgen.

Wilt u als consument graag producten van Caramba gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de dichtsbijzijnde vakhandel of consumentenwinkel.

Wilt u als vakhandel of detailhandel graag producten van Caramba voeren? Neem ook dan contact met ons op. Zie voor meer informatie onze Service pagina.

 

BMJProducts.nl On-line

De BMJProducts website is on-line!

Op 14 juli 2006 is de website van BMJProducts on-line gegaan. Deze eerste versie van de website zal worden uitgebouwd tot een heuse webshop. Blijf dus regelmatig de site bezoeken!